PSE BLIND DOOR

Blind Doors ofron një gamë të gjërë porduktesh duke përmbushur të gjitha normat e cilësisë të kërkuara nga klientët.

Profesionalizem

Stafi teknik dhe specialistët tanë i kanë dhënë hapësirë krijimtarisë, shumëllojshmërisë dhe sigurisë së portës.

Brande Boterore

Bravat janë të standarteve europiane dhe të sigurisë më të lartë.

Me shume se 500 kliente te kenaqur

Shume kliente kane vendosur ti besojne Blindoor Group!

Support & Garanci

Garancia dhe asistenca teknike është një nga pikat e forta.

Disa nga punet tona

Kemi prioritet cilesine e larte për çdo produkt që del nga fabrika jonë.

Te rejat e fundit

Njihuni me te rejat e fundit nga bota e mobilimit!

April 30, 2020 / 0 Comment / 1107 Views

DYER DHE DRITARE PVC

Familje e lumtur ulur afër një dritareje. Ka shume zgjidhje të thjeshta per të forcuar sigurinë dhe mbrojtjen e dritareve Read More

read more
April 3, 2020 / 0 Comment / 914 Views

Dyer me xham te blinduar

read more
Na Kontaktoni

Per cdo pyetje mund te na njoftoni ndermjet numrave te telefonit ose social mediave!

+355692420476
Phone
+355692420476
Mezez-fushe, Tiran, Albania
Addresa
Mezez-fushe, Tiran, Albania