Uncategorized

DYER DHE DRITARE PVC

by osman |April 30, 2020 |0 Comments | Uncategorized | , , , , ,

Familje e lumtur ulur afër një dritareje. Ka shume zgjidhje të thjeshta per të forcuar sigurinë dhe mbrojtjen e dritareve Read More

Dyer me xham te blinduar

by osman |April 3, 2020 |0 Comments | Uncategorized Dyer sigurie me xham kundra thyerjes.Modele pa fund zgjedhjesh dhe idesh.Bëji dhurat vetes,ose dikujt që e ka të nevojshme.