Dyer Te Blinduara

DERE SIGURIE NIVELI B I SIGURISE

by Blind Door |October 15, 2019 |0 Comments

E bukura dhe e sigurta, tashme jan bere bashk.Dhe esht e prekshme perte gjithe.Dizajne pa fund dhe ngjyrash,ju ofrohen te Read More

DYER ITALIANE

by Blind Door |October 15, 2019 |0 Comments

Per ne esht shum e rrendesishme qe klientet tane te ken me te miren ne shtepin e tyre.Kete e themi Read More

PORTA GARAZHDI

by Blind Door |March 9, 2019 |0 Comments

Blind door ju mundson porta garazhdi te permasave dhe te  niveleve te sigurise ,sipas cdo lloj kerkese.

NIVELI B

by Blind Door |March 9, 2019 |0 Comments

Peshkrim

ELEGANCE DHE SIGURI

by Blind Door |March 9, 2019 |0 Comments ,

Shume gjera jan te ideuara per tu pershtatur se bashku.Ko ndodh edhe ne rrastin tone ,ku ju mundesojm edhe dritare Read More

PORTA ME XHAM TE BLINDUAR

by Blind Door |July 14, 2015 |0 Comments ,

Drita esht shum e rrendesishme per te gjith ne.Dhe e duam ta kemi ne maksimum ne brendesin e shtepive tona.Kete  Read More