DYER KUNDRA ZJARRIT

Free

DYER KUNDRA ZJARRIT

(3 customer reviews)

Share on:

Description

DYER KUNDRA ZJARRIT

 

 • Dyert kundra zjarrit janë rezistente ndaj temperaturave dhe tymërave.
 • Pjesa e brendshme është e përbërë nga material izolues me mbrojtje të ndryshme dhe me aksesorë në varësi të nevojave të klientit.
 • Fleta e derës është e përbërë nga llamarinë e galvanizuar 8/10 me trashësi 60 mm.
 • Kasa është e përbërë nga trashësi llamarine 15/10 e përforcuar nga të katër anët nga nje element metalik.
 • Bravë strandarte me cilindër e pajisur me kapak mbrojtës dhe shtrese celiku.
 • Dera është e pajisur nga një sistem antipanik i cili realizohet nga një dorezë me ulje vetëmbyllëse.

3 reviews for DYER KUNDRA ZJARRIT

 1. Osman

  What is the price

 2. Osman

  What is the price?

  • osman

   250-650€

 3. Osman

  Hi

  • osman

   Hi

Add a review

Your email address will not be published.